Full color 3D printen

GEDETAILLEERD ONDERDELLEN IN FULL COLOR 3D PRINTEN

3D PRINT ONDERDELEN: BIJZONDER STERK, FULL COLOR EN SNEL GELEVERD

Dankzij nieuwe technieken is het mogelijk uw onderdelen full color in 3D te printen. Het materiaal waarmee wij uw onderdelen printen in zeer sterk thermoplastisch materiaal met een hoge stijfheid. De Multi Jet Fusion printer van HP maakt het mogelijk om functionele onderdelen met complexe details in vrijwel alle kleuren te printen.

Als ervaren machinebouwers gebruiken wij de printer zelf voor alle 3D geprinte onderdelen in onze machines. Wij weten dus als geen ander waar het materiaal van de print aan moet voldoen. 

3D printing

Eenvoudig 3D print onderdelen bestellen

DE MULTI JET FUSION PRINTER

Doormiddel van de Multi Jet Fusion printer van HP wordt het mogelijk gemaakt om functionele onderdelen met complexe details te printen. Deze printer maakt het mogelijk om zowel grijze of witte als, full color onderdelen te printen.

Bij de Multi Jet Fusion printer wordt de print opgemaakt in lagen. De printer maakt gebruik van een inkjet techniek, dit wordt gebruikt om zeer precies inkt aan te brengen op een bed van nylonpoeder. Dit wordt vervolgens door verwarmingselementen samengesmolten tot een vaste laag. Na elke laag wordt er opnieuw poeder verdeel over het bed en verhaalt het proces zich tot de print onderdelen klaar zijn.

3D print onderdelen

PA12

Zeer sterk met een hoge stijfheid

PA12 is een zeer sterk en betrouwbaar thermoplastisch materiaal. Zelfs bij kleine en kwetsbare onderdelen is het materiaal verbazingwekkend sterk.

Het materiaal heeft tevens ook een uitstekende stijfheid en lage temperaturen vormen voor dit materiaal geen probleem.

  • Printbereik

    332 x 190 x 248 mm

  • Resolutie

    1.200 dpi

  • Laagdikte

    0,08 mm