NOVEXX LABELLERS EN PRINTERS

De labellers en printers van Novexx hebben zich in de praktijk ruimschoots bewezen. Wij integreren al jaren verschillende labellers en printers van Novexx in onze machines en kunnen hiermee altijd een goed geetiketteerd product garanderen. De labellers van Novexx zijn robuust uitgevoerd en goed toepasbaar in uitdagende productieomgevingen. BAT Machinebouw is al jaren partner van Novexx en heeft hiermee bewezen succesvol deze labellers en printers in de machines te kunnen integreren en daar tevens uitstekende service aan te kunnen verlenen.

ONTWERP, PRODUCTIE EN LEVERING IN EIGEN BEHEER

UITGEBREID MACHINEPARK MET AFWERKING OP MAAT

SNEL, FLEXIBEL EN BETROUWBAAR

EXPERTS IN MECHANICA & BESTURINGSTECHNIEK

25 JAAR ERVARING IN FOOD EN NON-FOOD

NOVEXX XLS SERIE

 • OMSCHRIJVING

  De Novexx XLS Serie is de vernieuwde versie van de voorgaande ALS serie. De XLS is de perfecte labeller voor uitdagende producties voor zowel lage en hoge productiesnelheden. Deze labeller is voorzien van een zeer eenvoudig gebruiksgemak. Er zit een schermpje op waarbij eenvoudig en overzichtelijk alle variabelen voor het afstellen van de labeller in kunt stellen. Wij werken al jaren met deze labellers en hebben honderden machines met deze labeller in het veld staan, we hebben nauwelijks problemen met deze labeller en kunnen u garanderen van goed geetiketteerde producten.

  MET DE NOVEXX XLS HEEFT U ALTIJD EEN GOED GEETIKETTEERD PRODUCT!

NOVEXX ALX SERIE

Novexx ALX-924
 • OMSCHRIJVING

  De ALX print & apply unit van Novexx is een industriele en gebruiksvriendelijke printer.

  Deze printer biedt de mogelijkheid om een volledig of een deel van een etiket te printen en in-line, direct aan te brengen. De verschillende types maken het mogelijk op etiketten tot 160 mm over deze printers te kunnen verwerken. De prints van deze printer zijn altijd uitmuntend, wij werken al jaren lang als partner van Novexx met deze print & apply units en hebben hier nooit problemen mee. Deze printers zijn ontwikkeld voor uitdagende productieomgevingen en zijn naast kwalitatief zeer betrouwbaar, ook nog eens zeer snel met snelheden tot 50 m/min.

  DE NOVEXX ALX VERZEKERD U VAN EEN PERFECT GEPRINT EN GEETIKETTEERD PRODUCT

NOVEXX XPA 934

XPA 934
 • OMSCHRIJVING

  De Novexx XPA 934 behoort tot de nieuwe generatie van print & apply machines.

  De XPA is een zeer compacte en betrouwbare print & apply unit. Deze printer print zeer nauwkeurig en kan prima omgaan met hogere productiecapaciteiten.

  Snelle formaatwissels, etiketrol en print lint verwisselbaar in minder dan 1 minuut.