ONZE ETIKETTEERMACHINES

BATMachinebouw ontwerpt en bouwt sinds 1994 een groot scala aan etiketteermachines. Voor elke etiketteeruitdaging heeft BAT een geschikte oplossing. Gaat het om een eenvoudige- of geavanceerde etiketteermachine, bij BATMachinebouw zijn deze systemen zeker al eens ontworpen of gebouwd. Alle systeemparameters zijn naar wens aan te passen, zo kunnen we een systeem creëren dat precies bij uw productieomgeving past. Door gebruik te maken van diverse, eenvoudige verstellingen kunnen er vaak diverse producten over één systeem verwerkt worden. Bij het ontwikkelen van een functionele etiketteeroplossing is de keuze van etiketteerunit cruciaal, wij maken gebruik van de beste etiketteerunits op de markt.

FARMACIE

ETIKETTEERMACHINE

Pharma labeling etiketteermachines
 • OMSCHRIJVING

  De farmaceutische industrie is een industrie die veel veiligheid en controle nodig heeft. BATMachinebouw zorgt voor de juiste controle met camera’s en een veilige behuizing.

  Farma afwerking en 100% etiket controle

RONDOM FLESSEN ETIKETTEERMACHINE

Rondom felssen etiketteermachines
 • OMSCHRIJVING

  Wilt u snel en betrouwbaar uw producten rondom etiketteren? Dan bent u bij BAT aan het goede adres, door de jarenlange ervaring in het ontwikkelen van deze etiketteermachines hebben wij de kennis om op iedere vorm te etiketteren. Ronde, vierkante- en conische flessen zijn voor ons geen probleem.

  TOT WEL 350 PRODUCTEN PER MINUUT

  Bij BAT zijn alle parameters naar wens aan te passen, zo kunnen we een heel eenvoudig- maar waar nodig ook een uitgebreid systeem met de mogelijkheid tot het verwerken van diverse producten aanbieden.

PRINT & APPLY

ETIKETTEERMACHINE

Print & Apply etiketteermachines
 • OMSCHRIJVING

  Print & apply etiketteersysteem wordt gebruikt om vlak voor het aanbrengen informatie op het etiket te kunnen printen. BAT heeft hier jarenlang ervaring mee en weet deze systemen perfect af te stellen.

  TEKST, QR- EN BARCODE

  Het aanbrengen kan op diverse vormen producten, afhankelijk van uw product en uw huidige productieproces zullen technische professionals op zoek gaan naar de meest geschikte oplossing. In onze print & apply etiketteermachines worden voornamelijk de Novexx ALX units gebruikt, deze kunnen voorzien worden van spindel breedte, hoogte en hoekverstelling om zo flexibel mogelijk te zijn.

DRIEPUNTS ETIKETTEERMACHINE

Driepunts etiketteermachine
 • OMSCHRIJVING

  Meerdere etiketten op een cilindrisch product? Dat is geen probleem voor de Driepunts etiketteermachine van BAT. Door het product op drie verschillende punten vast te houden kunnen er meerderen etiketten aangebracht worden op uw product.

BOVEN – ONDER 

ETIKETTEERMACHINES

Bovenzijde etiketteersysteem
 • OMSCHRIJVING

  Boven, Onder en Boven & Onder etiketteermachines zijn veel voorkomende systemen. Deze etiketteermachines zijn geschikt voor grote aantallen en hoge snelheden. Gemakkelijk aan te passen aan de snelheid van de bestaande productielijn. Ook zit er op onze etiketteersystemen een Quick release systeem, dit zorgt er mede voor dat u de machine gemakkelijk kunt reinigen en eventueel de banden gemakkelijk kunt verwisselen.

TWEEZIJDIG ETIKETTEREN

Tweezijdige etiketteermachine
 • OMSCHRIJVING

  Aan tweezijden etiketteren? De tweezijdige etiketteermachine van BAT is er voor u. De etiketteermachine is gemaakt om aan twee kanten van uw product een etiket te plakken op hoge snelheid. BAT maakt gebruik van de etiketteerunits van CAB, Herma en Novexx deze units zorgen er voor dat de etiketteersystemen precies en snel te werk kunnen.

ATEX ETIKETTEERMACHINE

Atex etiketteermachine
 • OMSCHRIJVING

  Explosieveilig uw product etiketteren? De ATEX etiketteermachine van BAT helpt u verder. Door onze ervaring met atex etiketteersystemen weten wij hoe we op een explosieveilige manier etiketteermachines kunnen produceren.

ONTWERP, PRODUCTIE EN LEVERING IN EIGEN BEHEER

UITGEBREID MACHINEPARK MET AFWERKING OP MAAT

SNEL, FLEXIBEL EN BETROUWBAAR

EXPERTS IN MECHANICA & BESTURINGSTECHNIEK

25 JAAR ERVARING IN FOOD EN NON-FOOD