ONZE ETIKETTEERMACHINES

BATMachinebouw ontwerpt en bouwt sinds 1994 een groot scala aan etiketteermachines. Voor elke etiketteeruitdaging heeft BAT een geschikte oplossing. Gaat het om een eenvoudige- of geavanceerde etiketteermachine, bij BATMachinebouw zijn deze systemen zeker al eens ontworpen of gebouwd. Alle systeemparameters zijn naar wens aan te passen, zo kunnen we een systeem creëren dat precies bij uw productieomgeving past. Door gebruik te maken van diverse, eenvoudige verstellingen kunnen er vaak diverse producten over één systeem verwerkt worden. Bij het ontwikkelen van een functionele etiketteeroplossing is de keuze van etiketteerunit cruciaal, wij maken gebruik van de beste etiketteerunits op de markt.

PHARMA LABELING

Pharma labeling etiketteermachines
 • OMSCHRIJVING

  De farmaceutische industrie is een industrie die veel veiligheid en controle nodig heeft. BATMachinebouw zorgt voor de juiste controle met camera’s en een veilige behuizing.

  Farma afwerking en 100% etiket controle

RONDOM FLESSEN ETIKETTEREN

Rondom felssen etiketteermachines
 • OMSCHRIJVING

  Wilt u snel en betrouwbaar uw producten rondom etiketteren? Dan bent u bij BAT aan het goede adres, door de jarenlange ervaring in het ontwikkelen van deze etiketteermachines hebben wij de kennis om op iedere vorm te etiketteren. Ronde, vierkante- en conische flessen zijn voor ons geen probleem.

  TOT WEL 350 PRODUCTEN PER MINUUT

  Bij BAT zijn alle parameters naar wens aan te passen, zo kunnen we een heel eenvoudig- maar waar nodig ook een uitgebreid systeem met de mogelijkheid tot het verwerken van diverse producten aanbieden.

PRINT & APPLY

Print & Apply etiketteermachines
 • OMSCHRIJVING

  Print & apply systemen worden gebruikt om vlak voor het aanbrengen informatie op het etiket te kunnen printen. BAT heeft hier jarenlang ervaring mee en weet deze systemen perfect af te stellen.

  TEKST, QR- EN BARCODE

  Het aanbrengen kan op diverse vormen producten, afhankelijk van uw product en uw huidige productieproces zullen technische professionals op zoek gaan naar de meest geschikte oplossing. In onze print & apply systemen worden voornamelijk de Novexx ALX machines gebruikt, deze kunnen voorzien worden van spindel breedte, hoogte en hoekverstelling om zo flexibel mogelijk te zijn.

ONTWERP, PRODUCTIE EN LEVERING IN EIGEN BEHEER

UITGEBREID MACHINEPARK MET AFWERKING OP MAAT

SNEL, FLEXIBEL EN BETROUWBAAR

EXPERTS IN MECHANICA & BESTURINGSTECHNIEK

25 JAAR ERVARING IN FOOD EN NON-FOOD

NEEM CONTACT OP VOOR EEN ADVIES OP MAAT

BATMachinebouw heeft zich toegelegd op het ontwikkelen,
produceren en aanpassen van productiemachines.


B.A.T. Machinebouw B.V.

Everdenberg 5D | 4902 TT Oosterhout