ONZE ONTNESTES, DEKSELAARS EN DOPPENSLUITERS

Ontnesters, dekselaars en doppensluiters zijn voor BAT vertrouwd gebied. Door ervaring met een grote diversiteit aan vormen een soorten weet BAT voor bijna elk product een juiste oplossing.

Voor het ontnesten en dekselen van kleine potjes tot grote emmers, ook in combinatie met een transportsysteem en weger bent u bij BAT aan het goede adres. Met 25 jaar ervaring in vrijwel alle soorten ontnesters en dekselaars trekken wij dicht op elkaar verpakte producten moeiteloos uit elkaar. Het doel van onze ontnesters is dat deze volledig automatisch een aanvoerbaan of vulpositie van bakjes, emmers, interieurs of potten kan voorzien. Bij onze dekselaars zorgen we er altijd voor dat de deksels juist op de producten worden geplaatst volledig worden gesloten.

Onze ontnesters en dekselaars zijn er op ingericht om een grote diversiteit aan product formaten en soorten over één machine te kunnen verwerken. We houden speciaal rekening met zo kort mogelijke omsteltijden door alle wisseldelen te voorzien van quick release.

POTTEN ONTNESTER

Ontnesters met een enkel magazijn
 • OMSCHRIJVING

  Potten worden middels een cilinder met vacuüm tool uit een magazijn getrokken. Deze magazijnen zijn middels een quick release systeem eenvoudig wisselbaar. Optioneel kunnen de magazijnen ook verstelbaar uitgevoerd worden. Zodra een pot uit het magazijn getrokken wordt, wordt de tweede pot middels een 3D geprinte tool tegengehouden. De potten worden vaak op een RVS plaat geplaatst om vervolgens naar de transportbaan overgezet te worden.

  MEERDERE MAGAZIJNEN NAAST ELKAAR VERHOGEN DE CAPACITEIT

EMMER ONTSTAPELAAR

Onstapelen, vullen, wegen, dekselen
 • OMSCHRIJVING

  Voordelen van deze systemen bij BAT

  – Hoge capaciteit door hoogwaardige componenten en mogelijkheid tot het toevoegen van meerdere magazijnen over één transportbaan
  – Optioneel voorzien van checkweger
  – Emmer met hengsel geen belemmering
  – Machine verstellingen kunnen optioneel automatisch uitgevoerd worde

DOPPENSLUITER

Doppensluiter aanvoer
 • OMSCHRIJVING

  Op een compacte manier wordt de doppensluiter ontworpen, de capaciteit kan aangepast worden aan het productieproces en waar nodig kan er een specifieke gripper voor de doppen ontwikkeld worden. Doormiddel van een hoogtedetectie kunnen er eenvoudig diverse afmetingen over de systemen verwerkt worden.

  Door ervaring met doppensluiters weet BAT precies hoe ze op de beste manier met de juiste kracht doppen aan kunnen draaien.

ONTWERP, PRODUCTIE EN LEVERING IN EIGEN BEHEER

UITGEBREID MACHINEPARK MET AFWERKING OP MAAT

SNEL, FLEXIBEL EN BETROUWBAAR

EXPERTS IN MECHANICA & BESTURINGSTECHNIEK

25 JAAR ERVARING IN FOOD EN NON-FOOD