ONZE ROBOT PICK & PLACE MACHINES

Tegenwoordig zijn robots onlosmakelijk verbonden aan een automatiseringsproces. BATMachinebouw gaat met de toekomst mee en heeft de laatste jaren een grote diversiteit aan robotsystemen geproduceerd. Robots worden steeds toegankelijker, dit biedt een wereld van nieuwe automatiseringsmogelijkheden. Onze robot pick & place machines worden binnen BAT ontworpen, geproduceerd en geprogrammeerd. Door de machines volledig in eigen beheer te ontwikkelen, resulteert dit in korte doorlooptijden en een flexibele samenwerking.

ROBOT DOZEN BELADER

Robot Pick & place dozen belader
 • OMSCHRIJVING

  De robot dozen belader van BAT is compact, snel en door eenvoudige wisseldelen functioneel voor een grote diversiteit aan producten. De omsteltijden van het systeem zijn minimaal wat resulteert in de ideale flexibiliteit.

  QUICK PICKER MET PERFECTE POSITIONERING

ROBOT MUTLIPACK SYSTEEM

Robot Pick & Place machines
 • OMSCHRIJVING

  Door gebruik te maken van delta robots kunnen we producten gemakkelijk op hoge snelheid op elkaar stapelen, deze stapels worden door meenemers verder verplaatst en aan beide zijden geëtiketteerd.

  BAT HEEFT EERDER IN DE PRAKTIJK BEWEZEN TOT 140 PRODUCTEN PER MINUUT TE KUNNEN VERWERKEN

  Door het compacte design van de machines word het eenvoudig gemaakt de machine in een bestaande lijn te integreren. 

COLLABORATIVE ROBOTS

Collaborative robots
 • OMSCHRIJVING

  Collaborative robots maken het mogelijk om mens en robot foutloos samen te laten werken zij aan zij zonder tussenkomst van afscherming. De robot kan diverse handelingen uitvoeren om het de mens te helpen. Deze robots zijn speciaal ontwikkeld om veilig met mensen samen te werken, nadeel hiervan is dat de snelheid vaak erg laag is waardoor een normale robot vaak eerder in aanmerking komt.

  WIJ HELPEN U MET DE AFWEGING, WEL OF GEEN COLLABORATIVE ROBOT

ONTWERP, PRODUCTIE EN LEVERING IN EIGEN BEHEER

UITGEBREID MACHINEPARK MET AFWERKING OP MAAT

SNEL, FLEXIBEL EN BETROUWBAAR

EXPERTS IN MECHANICA & BESTURINGSTECHNIEK

25 JAAR ERVARING IN FOOD EN NON-FOOD