ONZE SPECIALS

SPECIALS

UW GEDACHTEN ZETTEN WIJ OM IN FUNCTIONELE EN KOSTENBESPARENDE OPLOSSINGEN

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en ontwikkelen van productiemachines, dan bent u bij BATMachinebouw aan het juiste adres. Wij leveren betrouwbare productiemachines vaak op maat gemaakt volgens uw wensen. Samen met u vinden wij voor ieder probleem een oplossing en ontwikkelen wij de productiemachine die aan al uw wensen voldoet.

BATMachinebouw heeft reeds een ruim scala aan projecten gerealiseerd van zeer uiteenlopende aard. Als u binnen ons standaard assortiment niet het systeem vindt wat aansluit op uw wensen of gedachten, dan laten wij ons niet direct vangen maar zoeken dan juist naar de beste technische oplossing. Wij beschikken over een deskundig ontwikkelteam, zijn creatief en hebben veel ervaring met besturingstechniek en mechanica. Tevens beschikken wij over een groot assortiment machines met vernieuwende systemen.

AFVUL SYSTEEM

Aan uw rechterzijde ziet u twee afbeeldingen. Op de linker afbeelding ziet u een afvul systeem. Hier wordt een precieze hoeveelheid stroperige vloeistof in een vat gegoten. De rechter afbeelding is een onderdeel van een vul machine die gereviseerd is.

LIFT MACHINE

Aan de rechterkant ziet u twee afbeeldingen van een lift. Hier worden grote bakken met vloeistoffen opgetild en gekanteld of verplaatst. Wanneer de bak op de juiste positie is, wordt deze gekanteld zodat de vloeistof gemengd wordt met de rest van de substantie.

SCHIFLER MACHINE

Hiernaast staan twee afbeeldingen van een schilfer machine. Deze machine zorgt ervoor dat er genoeg chocolade schilfers op het product komt. Door de verschillende bandjes worden de schilfers gedoseerd.

FOLIE TRANSPORT

Aan de rechterkant ziet u twee verschillende toepassingen van folie transport. In de eerste afbeelding ziet u dit in een luchtdichte ruimte. De  tweede afbeelding is gemaakt voor grotere rollen.

CHEMISCHE COMPONENTEN

In de afbeelding rechts van u, ziet u een machine die een handeling op de werkvloer vereenvoudigd. Hierbij worden twee chemische stoffen samengevoegd voor het verwijderen van een component. Dit gebeurd nu automatisch door op een knop te drukken.

TRILKOM MACHINE

Rechts ziet u een machine met een trilkom. Deze trilkom zorgt ervoor dat er kleine producten een voor een uit de kom komen. Vervolgens gaan deze producten naar hun eindstation waar ze geplaatst of gepakt kunnen worden.

REKBARE KOELBAND

In de rechter afbeelding ziet u een koelband. Deze is ontworpen om groter en kleiner te worden. De lengte van deze band is afhankelijk van welk product er geproduceerd wordt. Zo kan het zijn dat er nog een machine nodig is waardoor de band ingekort moet worden. Als deze machine niet nodig is zal de band langer moeten worden.

ONTWERP, PRODUCTIE EN LEVERING IN EIGEN BEHEER

UITGEBREID MACHINEPARK MET AFWERKING OP MAAT

SNEL, FLEXIBEL EN BETROUWBAAR

EXPERTS IN MECHANICA & BESTURINGSTECHNIEK

25 JAAR ERVARING IN FOOD EN NON-FOOD